Beabadoobee – She Plays Bass

Beabadoobee is de artiestennaam van de Londense singer-songwriter Bea Kristi. Zij is de nieuwe aanwinst van het Dirty Hit label, hier zijn ook The 1975, Pale Waves, Wolf Alice en The Japanese House ondergebracht. Een hele prestatie voor deze 19 jarige jongedame. ‘She Plays Bass’ staat op haar debuutalbum dat deze nazomer verschijnt.

Het verhaaltje van deze Londense singer-songwriter begint zo’n twee jaar geleden met het opnemen van ‘slaapkamerliedjes’. Deze werden in no time vele miljoenen keren bekeken/gestreamd. Inmiddels heeft Bea een bandje geformeerd en zijn er al enkele succesvolle EP’s verschenen. Het is nu wachten op het debuutalbum, met ‘She Plays Bass’ is dat totaal geen straf!

De single doet zijn naam alle eer aan, de basgitaar speelt een grote rol. Het is zo’n liedje waar je geen genoeg van kunt krijgen door het heerlijke refrein. De ruige gitaarklanken geven het liedje een rauw randje waardoor het een punk-vibe krijgt. Het is lastig uit je hoofd te krijgen en smaakt overduidelijk naar meer!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.