Black Honey – I Don’t Ever Wanna Love

Black Honey - I Don't Ever Wanna LoveUit het niets verscheen een kakelverse track van de populaire Britse indie rock band Black Honey. Hun nieuwe single heet ‘I Don’t Ever Wanna Love.’ Ook hebben ze er weer een fraaie video bij geleverd, die – zoals we van de band rond de charismatische frontvrouw Izzy B. Phillips inmiddels gewend zijn – de typische Quentin Tarantino sfeer ademt.

‘I Don’t Ever Wanna Love’ is een ietwat duistere verkenning van de beperkingen die de maatschappij ons oplegt met betrekking tot de vrije keuze in wie we wel en niet zouden moeten liefhebben. Izzy zegt hierover: “Love should be universal, it should be for everybody. I guess I just got sick of the rules. Sick of justifying myself. Sick of feeling judged. Sick of losing.”

Black Honey blinkt uit met sterke indie rock liedjes die veel gevoel hebben voor catchy hooks. De echte indie rock ontbreekt op deze plaat wel een beetje omdat het echte gitaarwerk ontbreekt. Wel zijn er een paar fraaie strijkers te horen die de stem van Izzy prachtig ondersteunen. Voor de fans: op 30 juni staan ze op het Rock Werchter Festival in België.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.