Bombay Bicycle Club – Eat Sleep Wake (Nothing But You)

De Bombay Bicycle Club bracht in 2014 voor het laatst nieuwe muziek uit, het is dus een tijdje stil geweest rondom deze Britse indie rock band. Met de single ‘Eat Sleep Wake (Nothing But You)’ is die stilte inmiddels ruimschoots doorbroken. Het Londense viertal heeft ook laten weten dat het vijfde album begin volgend jaar gaat verschijnen!

Eind 2014 werd besloten even een pauze in te lassen voor de band, opzoek naar solosuccessen en nieuwe inspiratie. Met deze nieuwe single gaat de band “back-to-basicis” om zo dicht mogelijk bij de eigen sound te blijven. Dat is wat mij betreft verdomd goed gelukt!

Aan het begin van de track is het haast alsof je een retro game hoort opstarten, geinig gedaan! Dit liedje is zo sterk vanwege de basgitaar, de synths en het catchy refrein dat vanaf de eerste keer horen in je kop zit. Nu is het wachten op het nieuwe album, met dit voorproefje moet dat een verdomd goed album gaan worden!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.