Cuffed Up – Finer Things

Het trio Cuffed Up uit Los Angeles gaat het debuutalbum All You Got uitbrengen op 5 april. Openingstrack ‘Finer Things’ is nu als derde single uitgebracht na ‘Little Wins’ en ‘Love Is…’. Verwacht lekkere alternatieve rock met een flinke post-punk vibe.

Cuffed Up werd in 2018 door drummer Joe Liptock en zanger/gitarist Ralph Torrefranca opgericht, in 2022 kwam daar Christina Apostolopoulos bij als zangeres/gitarist. Bands als Shame en Death Cab for Cutie dienen als inspiratie voor dit trio.

Torrefranca heeft over de opener ‘Finer Things’ laten weten dat gaat over het ontmoeten van de liefde van je leven. Dat moment is alsof een bliksemschicht je treft en je hormonen je doen beseffen dat je de ware persoon hebt gevonden waar je al je hele leven naar opzoek bent. De sound en tekst laten je geloven dat je met de neus in de boter bent gevallen, een zeer fijne track met een lekkere energie.

Volgens de muziekcritici in L.A. gaat dit gezelschap hogen ogen gooien met de unieke combinatie van post-punk energie en pure rock. Benieuwd of het in ons landje door de alternatieve stations opgepikt gaat worden…

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.