Dan Croll – So Dark / Honeymoon

Met zijn langverwachte derde album Grand Plan in aantocht, licht Dan Croll weer een tipje van de sluier op door twee singles uit te brengen. ‘So Dark’ en ‘Honeymoon’ staan beide op de plaat die op 21 augustus verschijnt.

Eerder dit jaar besloot de Britse singer-songwriter om zijn nieuwe releases telkens per twee nummers uit te brengen. Voor ons een groot genot natuurlijk, 2 voor de prijs van 1! Ieder nummer op Grand Plan beschrijft zijn overgang naar Los Angeles.

Op ‘So Dark’ horen wij de moeilijkheden die hij heeft doorstaan om zich thuis te voelen in L.A.:

After a few months in LA I started to find my feet a little, but where I still lagged was on the social side of things. Everyone I met in LA seemed to be desperately happy, sugar coating everything, forcing humour out of fear to be seen as sad. It made me really miss home, It made me miss that dark British humour and the ability to laugh at yourself, no matter how bad it gets. ‘So Dark’ is about that search, and the moment that perseverance paid off to meet someone like-minded.”

Het is een liedje geworden met een lekkere rocksound en een vleugje singer-songwriter, eentje die met gemak op repeat gezet kan worden!

Met ‘Honeymoon’ laat hij horen dat hij het lastig vind een relatie te onderhouden. Het constant werken aan je carrière is natuurlijk funest voor elke relatie. Hier zijn de klanken zacht en romantisch, op en top singer-songwriter dus.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.