Dan Owen – Run Me Down

Dan Owen singer-songwriterNa het geweldige “Stay Awake With Me” is de Britse singer-songwriter Dan Owen terug met nieuw werk! Zijn rauwe soulvolle vocalen vormen de basis van zijn krachtige liedjes die met bezieling worden gebracht. De nieuwe single ‘Run Me Down’ is een krachtige track geworden die je in een mum van tijd in je kop hebt zitten.

Wij mogen trouwens van geluk spreken dat Owen muziek is gaan maken, hij was namelijk aan het leren om timmerman te worden. Maar door een verschrikkelijk ongeluk werd hij aan een oog blind en moest hij zijn passie leren loslaten.

Gelukkig had hij nog een troef achter de hand, hij wist dat hij goed kon zingen. Na wat filmpjes en optredens werd hij door niemand minder dan Mick Fleetwood ontdekt en begeleid. Vanaf dat moment is het snel gegaan met zijn carrière. Met zijn nieuwe single kondigt Owen een nieuwe EP aan die later dit jaar gaat verschijnen.

Deze nieuwe track begint rustig, maar wordt met de minuut krachtiger. Net als op zijn debuutalbum staan de vocalen als een huis, deze zijn de basis van zijn geweldige muziek. ‘Run Me Down’ heeft het echt allemaal in zich: geweldige instrumentatie, genoeg gitaarriffjes en verbluffende vocalen. Genoeg bewijs dat deze man met zijn nieuwe nummer weer weet te scoren!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.