Declan McKenna – The Key to Life on Earth

Declan McKenna - The Key to Life on EarthHet Zeros album van Declan McKenna had eigenlijk al in de schappen moeten liggen, helaas gooit het coronavirus hier roet in het eten. De nieuwe datum staat nu op 21 augustus. Om ons tot die tijd zoet te houden is de nieuwe single ‘The Key to Life on Earth’ uitgebracht. Wat mij betreft een schot in de roos!

Middels ‘British Bombs’ en ‘Beautiful Faces’ heb kennis mogen maken deze succesvolle Brit. Zijn indiepop/rock is onwijs aanstekelijk, het zit binnen de kortste keren in je hoofd. Is dat erg? Totaal niet, het vraagt simpelweg om meer!

Deze nieuwe single heeft een moderne sound met hier en daar wat seventies elementen. Juist dit, in combinatie met het catchy refrein, maken van dit liedje een waar feest om naar te luisteren!

Check vooral ook de bijbehorende video hierboven. Hierin zijn twee mensen te zien die erg op elkaar lijken en in conflict met elkaar zijn. Naast Declan speelt ook acteur Alex Lawther de hoofdrol. Hem kennen we van populaire Netflix serie The End of the F***ing World. En die twee lijken verdraaid veel op elkaar!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.