Tim Knol – Sweet Melodies

Tim Knol is de man achter ‘Soldier On’, ‘Sam’, ‘When I am King en zijn nieuwe single ‘Sweet Melodies’. Zijn muziek staat altijd garant voor kwaliteit. Wij als Nederland mogen trots zijn op zo’n artiest!

Knol brengt met ‘Sweet Melodies’ een fijn “folky” nummer de huiskamer in zoals wij dat van hem gewend zijn. Ik word van zijn platen altijd vrolijk, heerlijk om te luisteren op zonnige dagen. Of juist op donkere en gure dagen om de vrolijkheid in huis te halen.

Tim heeft op Facebook het volgende laten weten over zijn nieuwe muziek: “Lieve mensen. Heel erg spannend om dit met jullie te delen. Mijn eerste liedje van de nieuwe plaat kun je nu luisteren. Deze single betekent veel voor me. Ik hoop dat het overkomt. Haal het positieve uit het leven en leer van het negatieve. Stream/download Sweet Melodies. Het album Cut The Wire verschijnt op 19 januari. So you know.. Dikke kus. Tim. Xx”

Op website van Excelsior Recordings staat een overzicht van de aankomende “Cut the Wire” tour.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.