Mr. Big – Damn I’m in Love Again

Mr. Big heeft ons in de 90’s hits zoals ‘To Be with You’, ‘Romeo’ en de Cat Stevens-cover ‘Wild Word’ gebracht, maar helaas viel in 2002 het doek voor de band. Echter, zonder dat wij het wisten is de band in 2009 weer bij elkaar gekomen om te werken aan nieuwe muziek!

In 2010 verscheen What If…, 4 jaar later gevolgd door …The Stories We Could Tell en dit jaar werd het negende studioalbum Defying Gravity uitgebracht. Niet één single wist ons landje te bereiken, tot afgelopen maand. Toen werd ‘Damn I’m in Love Again’ op de Nederlandse markt gepresenteerd. Natuurlijk is er niemand in Nederland die daar aandacht aan heeft besteed.

Daar gaat nu verandering in komen. Toegeven, de nieuwe plaat is geen ontzettende hoogvlieger maar wel erg vermakelijk. De comeback van deze band (alhoewel comeback…) heeft iets weg van de comeback van Train met ‘Hey, Soul Sister’. Ook in dat straatje moet je deze plaat zoeken, het is lekker up-tempo, voorzien van fijne gitaarpartijen en de fijne stem van Eric Martin. Vrolijkheid gegarandeerd!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.