Equal Idiots – 16

Equal Idiots - 16Dik twee jaar geleden verscheen de debuutplaat “Eagle Castle BBQ” van de Belgische garagerockband Equal Idiots. Die langspeler werd zeer goed ontvangen. In 2020 gaat komt het langverwachte tweede album “Adolescence Blues Community” uit. Om dat kracht bij te zetten is deze week de nieuwe single ’16’ uitgebracht.

Een van de meest populaire garagerockbands uit België is weer terug! Na het grote succes was de batterij even helemaal leeg. Daarom heeft de band de  afgelopen twee jaar nieuwe energie verzameld en gebundeld op het nieuwe album.

Die nieuwe energie is direct hoorbaar als je ’16’ start: de gitaren zorgen dat je direct in beweging komt. Als de drums om de hoek komen kijken gaat de track pas echt los! Stilzitten is niet meer mogelijk, je krijgt van dit liedje vanzelf energie. Het werkt zeer aanstekelijk dankzij de “‘nanana’s” in dit liedje. Hierdoor heb je het binnen slechts één luisterbeurt in je hoofd zitten. Is dat erg? Totaal niet, het vraagt om meer!

Het nieuwe album “Adolescence Blues Community” verschijnt op 21 februari.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.