FEET – Ad Blue

FEET - Ad BlueNa het verschijnen van ‘English Weather’ is er goed nieuws te melden: er komt een debuutalbum aan! “What’s Inside is More Than Just Ham” zal op 4 oktober aan ons gepresenteerd gaan worden. Om dit fijne nieuws kracht bij te zetten is ‘Ad Blue’ als tweede single uitgebracht.

Een liedje dat zowel fris als nostalgisch klinkt is de beste samenvatting voor deze nieuwe single. Het heeft een apart begin, maar groeit uit tot een lekkere track die de sound van de eerste single verder weet uit te bouwen.  Zelf heeft de band er het volgende over te vertellen: “It was the first song that really became about rhythm, and creating a more dance-orientated experience for our audiences. It’s also technically about making unsuspecting cups of tea with a diesel additive as a H2O substitute. We all have bad days.”

Check vooral ook even bovenstaande videoclip, de heren hebben zich rijkelijk laten inspireren door het “Wilde Westen.” Nu nog even wachten tot het augustus is…

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.