Gengahr – Heavenly Maybe

Gengahr - SanctuaryDe nieuwe single van Gengahr ‘Heavenly Maybe’ werd op BBC Radio 1 als Hottest Record de wereld in geslingerd, om maar even met de deur in huis te vallen! Deze nieuwe track staat op het derde album Sanctuary” dat op 31 januari verschijnt. Dit liedje is uitermate lekker om een paar pasjes op te dansen, dankzij de funky invloeden.

Vanaf de eerste seconde weet de groove van deze plaat je in beweging te zetten en aan te sporen om heerlijke te gaan dansen en al je zorgen even te vergeten. Juist dat is de strekking van dit liedje volgens de band: “The song itself is essentially about going out and trying to forget about all of your troubles.”

Het klinkt alsof de grootmeester Nile Rodgers aan de knoppen heeft gezeten, de sound is makkelijk te koppelen aan deze funky legende. Hierdoor wordt het luisteren een  waar feest!

Voor diegene die het zich afvraagt: ja, de bandnaam komt van de Pokémon Gengar. 😉

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.