Grim Tim – Why Do It at All

Halverwege november kwam de nieuwe langspeler Why Do It at All van het Eindhovense rocktrio Grim Tim in de schappen. Ik heb dat toen een klein beetje gemist geloof ik. Deze week kreeg ik in Spotify de aanbeveling eens te luisteren naar de gelijknamige plaat. Ik dacht met hagelnieuwe muziek te maken te hebben, kwam ik toch even op terug…

Een hemels goed rocknummer uit eigen land, dat is kort samengevat de essentie van deze track. Het heeft qua sound wat weg van de rockmuziek uit de 70’s van o.a. Lynyrd Skynyrd en de Golden Earring. Het nummer weet zich binnen no-time in je hersenen te nestelen, om er vervolgens niet meer uit te gaan. Dat is absoluut geen straf, zoals dat wel het geval is bij sommige deuntjes. Dit nummer tovert bij mij direct een glimlach op mijn gezicht, ouderwetse rock-‘n-roll van eigen bodem!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.