Hinds – Riding Solo

De vier meiden van de Spaanse indiepop band Hinds zijn sinds hun debuut uit 2016 internationaal uitermate populair met hun charmante, onbevangen en aanstekelijke indie / garage pop. Ze hebben al meer dan 50 miljoen streams achter hun naam staan, een puike prestatie! De nieuwe single ‘Riding Solo’ staat op het derde album dat dit jaar gaat verschijnen.

Wat als eerste opvalt is dat de vocalen wel erg luid zijn, maar dat is door de dames bewust gedaan. Hierdoor wordt de sound wat op de achtergrond geplaatst, storend is het allerminst! Hinds weet moeiteloos de catchy vibe over te brengen met dit vrolijk klinkende liedje. Wat nog meer positief opvalt is de fluittoon die het hele nummer door te horen is, je gaat vanzelf meefluiten!

Mijn gok is dat je dit liedje na twee keer luisteren mee kunt zingen, of je dat nu leuk vind of niet! De toon voor het nieuwe album is gezet, nu is het wachten op de releasedatum…

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.