Indian Askin – Keep It To Myself

De Nederlandse band Indian Askin komt op 25 januari met het tweede album Another Round. Het gaat de opvolger zijn van het goed ontvangen Sea of Ethanol, dat twee jaar geleden verscheen. De internetzender IndieXL heeft deze track deze week op nummer 1 staan in de Indie chart, de lijst van (indie)muziek van eigen bodem. Daar staat deze track geheel terecht als je het mij vraagt!

Dit is een indie rock track met een duister randje, ideaal tijdens de donkere wintermaanden. Het nummer gaat over het dealen met depressies, alcoholisme en verlatingsangst. Dat zijn nou niet echt de meest vrolijke thema’s, vandaar het donkere randje. Toch is dit een track die niet onwijs neerslachtig klinkt, het ritme en het dromerige sfeertje weten er toch wat positiviteit aan mee te geven. Al met al is dit er eentje die toch wel op repeat gaat staan de komende tijd!

 

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.