Jay Som – Superbike

Jay Som - Superbike coverDe Amerikaanse Jay Som is in ons land nog geen grote bekendheid, maar dat is langzaam aan het veranderen. In 2016 bracht ze haar debuutalbum “Turn Into” uit, een jaartje later gevolgd door “Everybody Works.” Deze nieuwe single is het voorproefje voor het aankomende album dat op 23 augustus verschijnt.

Met “Anak Ko” (‘mijn kind’ in het Filipijns) is deze Californische zangers toe aan haar derde album. Als eerste voorproefje brengt ze ons het dromerige indie nummer ‘Superbike.’ Met een stel heerlijke gitaren laat zij het nummer met een portie zonnestralen beginnen, wát een sublieme start! De dromerige vocalen en de relaxte drums doen er nog een extra schepje bovenop en maken het geheel af.

Lekker in het zonnetje met een koud drankje en dit liedje op de speakers/oortjes, zonniger en beter gaat het niet worden!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.