Kafka – Goldfish

Kafka - Goldfish CoverDafne Holtland en Frank van Kasteren vormen samen het duo KAFKA. Recent werd de eerste single ‘Goldfish’ uitgebracht, die lekker zomers klinkt. Het duo is naar eigen zeggen een muzikale tegenstelling, iets wat inderdaad klopt. Juist die tegenstelling maakt de muziek zeer interessant.

Dafne heeft een vrolijke sprankeling in haar stem waar ik enorm vrolijk van word. Frank verzorgt de tweede stem, samen klinken ze als een prachtig geheel. Muzikaal is er ook veel te ontdekken op deze nieuwe track: pop- en rockinvloeden en ook wat Spaanse klanken dankzij het klappen en de gitaarklanken. Deze mengelmoes zorgt voor een heerlijke sound die goed in het gehoor ligt.

Het duo heeft het volgende laten weten over de nieuwe single:

“In Goldfish bezingt Kafka een plek zonder Moneymakers en Big Machines, zonder steden vol rook en smog, zonder ongelijkheid, zonder eenzaamheid. Een plek die is gemaakt van licht en liefde. Een plek waar we aan de oevers van de rivier, als we durven bang te zijn en durven echt te kijken, de goudvis zullen vinden.”

Het is een zeer vermakelijke debuutsingle geworden, die smaakt naar meer…!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.