Khruangbin & Leon Bridges – C-Side

Khruangbin & Leon Bridges - Texas SunDe tweede single van de “Texas Sun” EP, die op 7 februari uitkomt, is deze week verschenen. De samenwerking tussen het Texaanse trio Khruangbin en de soulzanger Leon Bridges is een schot in de roos! Weer weten ze de muzikale verschillen moeiteloos te combineren en ons aangenaam te verassen.

De verschillende stijlen van Khruangbin, denk aan psychedelica, rock, dub en soul, passen moeiteloos bij de soulvolle stem van Bridges. Het is een simpel gezegd een goddelijke combinatie. Mooi dat beide artiesten, die uit Texas komen, elkaar gevonden hebben. Voor ons als muziekliefhebbers is dat enorm genieten!

Op deze nieuwe track, die net zo fijn klinkt als zijn voorganger ‘Texas Sun’, horen wij de soulzanger nog zwoeler zingen, waardoor dit wederom een perfect liedje is geworden. Wij hebben nu al twee tracks om onze winterdip mee te laten verdwijnen, genieten dus!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.