Khruangbin & Leon Bridges – Texas Sun

Khruangbin & Leon Bridges - Texas SunLast van een winterdipje? Dan heb ik hier dé oplossing! Leon Bridges kennen wij vooral van de heerlijke R&B/soul tracks als ‘Better Man’, ‘Smooth Sailing’ en ‘Bad Bad News.’ Hij heeft afgelopen zomer al veel met Khruangbin opgetreden op enkele festivals, zijn stem bleek uitstekend goed te passen bij de psychedelische klanken van het Texaanse trio.

Dat zowel Bridges als Khruangbin uit Texas komen is direct hoorbaar. Het is de vibe van Khruangbin en de heerlijke soulvolle stem van Bridges die elkaar zo goed aanvullen, ongekend lekker! De gitaren klinken als die van The War On Drugs en de laidback sfeer heeft wat weg van de muziek van Young Gun Silver Fox. Simpel gezegd: het is een goddelijke creatie! Het is haast niet hoorbaar dat hier twee totaal verschillende genres elkaar ontmoeten, het klinkt alsof ze al jaren samen muziek maken en nooit anders gedaan hebben.

Dat winterdipje gaat op 7 februari totaal verdwenen zijn, want dan verschijnt de EP “Texas Sun.” Daar heb ik, en jij ook na het luisteren van dit liedje, enorm veel zin in!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.