Luwten – Go Honey

De groep rondom liedschrijver Tessa Douwstra (Orlando, Wooden Saints) heeft recent een nieuwe track uitgebracht die ‘Go Honey’ heet. Het is de eerste single en tevens het visitekaartje van het debuutalbum Luwten. Dat album gaat ergens dit voorjaar verschijnen.

‘Go Honey’ kenmerkt zich door een onwijs fijn kinderdeuntje dat verwerkt is in het nummer. Het lijkt mij zo’n kinderpiano te zijn, al kan ik daar helemaal naast zitten. Wat mij betreft geeft dit deuntje het nummer een bepaalde vibe mee die niet gemist kan worden. Als we het toch over de vibe hebben, het nummer heeft aan de ene kant dat kinderlijke maar aan de andere kant klinkt het nummer duister. Juist die combinatie en de zweverige stem van Tessa maakt dit nummer interessant. Folk, electronic en moderne elementen vormen samen de kern van dit nummer, eens kijken of dat ook de kernpunten zijn van het nog te verschijnen album. Ik gok van wel en ben ook erg nieuwsgierig geworden…

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.