Lizzy V – Borderlines

Lizzy V (Lisanne Veenendaal) kiest graag haar eigen muzikale pad. Het conservatorium besloot ze niet af te ronden, ze stak haar tijd liever in het geven van optredens. Haar roots vinden wij in de country, waarmee ze redelijk wat succes heeft in Amerika. Op de nieuwe single ‘Borderlines’ is van country geen sprake meer, het is fijne electronische popmuziek.

Een inspirerende ontmoeting met Louis Henry Sarmiento (bekend van o.a. Lady GaGa en David Guetta) leidde uiteindelijk tot een nieuwe muzikale weg en de focus op echte pop.

Op deze nieuwe single horen wij Lizzy V electronische pop voortbrengen die onwijs goed in het gehoor ligt. Het is zo’n nummer dat je binnen no time in je hoofd hebt zitten en daar geen problemen mee hebt.

De single is geschreven en opgenomen in Stockholm waar ze samenwerkt met prestigieuze producers en songwriters Peter Kvint, Mattias Lindblom, Tania Doko en Marcus Lindberg.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.