Luna Bay – Silence

Dankzij de 4 voorgaande releases heeft Luna Bay (Engeland) al genoeg fans weten te verzamelen in het thuisland. Deze maand is single nummer vijf ‘Silence’ uitgebracht. Het is een bak heerlijke indiepop met heel veel energie!

Deze gasten weten, volgens de fans, aanstekelijke indiepop liedjes te produceren met genoeg persoonlijkheid én een bak energie. Wat mij betreft is dat een hele mooie samenvatting van de nieuwe track ‘Silence’ die deze maand werd uitgebracht. Het nummer staaf stijf van de opwinding en de ronkende gitaren.

Puur afgaande op deze nieuwe track vind ik ze qua sound een beetje lijken op The Academic. Het is muziek afkomstig van vier jonge heren die hun jeugdige energie willen overbrengen op ons, exact datgene wat de The Academic ook doet.  Dankzij de heerlijke drums, rollende gitaren en het aanstekelijke refrein gaat dit nummer voor veel succes zorgen! Daar ben ik van overtuigd!

Ben jij nog niet overtuigd? Luister ‘m dan hierboven! Ik weet zeker dat je dan door de kamer gaat springen, of op z’n minst met je voet gaat tikken.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.