LUWTEN – In Over My Head II

In 2017 verscheen het wonderschone debuutalbum van LUWTEN. Drijvende kracht hierachter is Tessa Douwstra. Ook internationaal begint het nu goed te lopen, daarom is er een nieuwe versie van ‘In Over My Head’ opgenomen.

De eerste versie van dit liedje was al fijn, de nieuwe track is nog aanstekelijker dan zijn voorganger. Dit komt alleen al vanwege de tijdsduur, het origineel duurt bijna zeven minuten, terwijl de nieuwe single krap drie minuten duurt. Het is een wereld van verschil en zorgt ervoor dat het veel toegankelijker is voor zowel ons als luisteraar, maar ook voor de radio.

Wat dit nummer nu zo uniek maakt is het feit dat Tessa dit met 14(!) muzikanten opnieuw heeft opgenomen! Het klinkt zo speels en melodieus dat je het binnen no-time in je kop hebt zitten. Probeer deze maar eens te negeren als je ‘m ergens voorbij hoort komen, simpelweg onmogelijk.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.