Maverick Sabre – Drifting

In 2012 werd ik aangenaam verrast door het fijne ‘Let Me Go’ en het innemende ‘I Need’ van Maverick Sabre. Het werd daarna stil rondom deze artiest. Tot nu! Zijn nieuwe single ‘Drifting’ is net uit en klinkt beter dan ooit tevoren!

Deze man weet met zijn unieke kwaliteiten genres moeiteloos te combineren of zodanig aan te passen dat ze perfect passen in zijn songs. Dankzij zijn unieke stem levert hij met ‘Drifting’ een emotionele track die gekenmerkt wordt door een ietwat dromerige soul/r&b sound, voorzien van een heerlijke elektrische gitaar en een mooi klinkend achtergrondkoor. Deze zelf geproduceerde single heeft een nostalgische vibe en gaat over liefde en broederschap.

Het nostalgische komt voort uit zijn roots: hij is van origine Iers, maar werd geboren in Engeland. Met deze nieuwe single keert hij terug naar zijn roots op met name muzikaal gebied. Ook op het visuele vlak keert hij terug naar zijn roots, de clip speelt zich namelijk af in een klein Iers dorpje.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.