Nathan Ball – All or Nothing

Wát.Een.Track! Beter dan dit krijg je het op dit moment niet. Nathan Ball is zijn naam en hij maakt alt-folk muziek met een duister tintje. Zijn nieuwe single ‘All or Nothing’ is een schot in de roos! Probeer deze maar eens uit je hoofd te krijgen!

De man komt uit Engeland en maakt al een aantal jaar muziek. Hij schrijft graag klassieke nummers, zoals Paul Simon, en geeft daar dan zijn eigen twist aan. Experimenteren is bij hem eerder regel dan uitzondering omdat hij altijd opzoek is naar nieuwe manieren om zijn sound vorm te geven. En dat is heel goed te horen op zijn nieuwe single: de sound heeft heel wat weg van The War on Drugs (heerlijk!) en zijn stem is net die van Ben Howard. Een unieke mix die de plaat zeer aangenaam maakt om naar te luisteren. Daarnaast is de tekst vrij eenvoudig, waardoor je hem binnen de kortste keren mee kan zingen.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.