Nosoyo – Highness

Nosoyo Highness single coverHet Nederlandse duo (woonachtig in Berlijn) Nosoyo is weer terug! Na het zeer geslaagde debuutalbum “Resonate” uit 2017 is men nu bezig met het tweede album Loud & Shameless”. Wij kunnen wederom zeer catchy en groovende indie pop verwachten met een flinke scheut electronica.

“Whatever happens in life, you might reach and you might earn, in the end it’s all about love!” Dat is de boodschap van de nieuwe single ‘Highness’ die recentelijk werd uitgebracht. De muziek van dit duo is (naar eigen zeggen) niet in een genre te vangen, ze willen graag muziek maken die mensen aanspreekt. Of dat nu pop is, alternatief, electronica of indie, het maakt ze niks uit. Het gaat hier om de liefde voor muziek.

Voor mij is dit de eerste kennismaking met dit tweetal en ik ben aangenaam verrast. Het is pop met een lekker alternatief randje dankzij de verschillende invloeden die te horen zijn. Ik ben zeer benieuwd naar het nieuwe album “Loud & Shameless” dat op 27 september gaat verschijnen.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.