Ocean Alley – Infinity

Ocean Alley - InfinityBegin dit jaar heeft de Australische band Ocean Alley met de track Confidence de Triple J’s Hottest 100 gewonnen, een super prestatie! In januari 2020 verschijnt de derde langspeler. Als lekker voorproefje is de single ‘Infinity’ uitgebracht. Dit is zo’n plaatje dat simpelweg niet gaat vervelen.

Dit bandje maakt heerlijke surf-rock die je doet denken aan witte stranden en blauwe wateren. De nieuwe single kent warme toetsklanken en bluesachtige gitaar riffjes die je vanzelf in een relax modus brengen. Tekstueel gaat het over doorzettingsvermogen, geduld en het nastreven van persoonlijke ontwikkeling.

Het is een beetje de mindset waar de band zich nu in bevind volgens gitarist Mitch Galbraith in gesprek met Triple J: “It gives a little insight into the current mindset of the band as we acknowledge where we’ve come from, and wonder where we’re going.”

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.