Pixey – Just Move

Pixey - Just MoveNu iedereen weer thuis zit dankzij de corona pandemie, is het zoeken  naar de hoog nodige afleiding. De een kijkt film na film, de ander puzzelt er gretig op los terwijl anderen muziek gebruiken om alle ellende even te vergeten. Pixey, het project van de Britse muzikale alleskunner Lizzy Hillesdon, valt in de laatste categorie en geeft ons een fijne nieuwe track!

Deze jongedame komt uit Liverpool en haar geluid is te linken aan de Madchester sound, bekend van o.a. The Farm, Happy Mondays en The Stone Roses. Laatstgenoemde is goed te horen op de nieuwe single ‘Just Move.’ Een track vol gitaren en een heerlijke drumbeat waar je geen genoeg van krijgt. Het is een fris en sfeervolle liedje, dat werd geschreven toen Engeland net in lockdown ging. Het nummer gaat over het gemis van haar vrienden en het uitgaansleven.

Nu ook wij weer thuis moeten blijven en alle kroegen dicht zijn is dit dé afleiding die wij nodig hebben. Trek je uitgaansoutfit aan, regel wat drankjes, zet de muziek keihard aan en ga helemaal los!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.