Selah Sue – You

Selah Sue - YouNa vijf lange jaren van afwezigheid is Selah Sue weer terug van weggeweest! Ik heb deze Belgische zangeres leren kennen dankzij haar funky tracks ‘Alone’ en ‘I Won’t Go for More.’ Na de geboorte van haar kinderen heeft zij zich vooral bezig gehouden met het moederschap. Toch begon het weer te kriebelen en bracht ze recent het prachtige ‘You’ uit.

Deze nieuwe single heeft een belangrijke betekenis voor haar: ze schreef het voor haar beide kinderen. Het werd geschreven vlak nadat haar pas geboren zoontje bij haar op bed lag, een moment van pure liefde. Ze draagt dit liedje op aan haar vader die op dit moment in het ziekenhuis aan het vechten is tegen het verschrikkelijke Coronavirus.

Selah zelf deelt het volgende met ons: ‘De moeilijke en complexe situatie waar we allemaal mee te maken hebben in deze dagen van isolement, maakt de boodschap van dit nummer nog sterker. We hebben elkaar allemaal nodig, nu meer dan ooit. En liefde is het enige dat ons zal helpen deze mentale uitdaging te overwinnen.’ Ik sluit mij daar volledig bij aan!

De nieuwe single zal ook te vinden zijn op haar EP Bedroom, die op 15 mei te beluisteren zal zijn.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.