Silversun Pickups – It Doesn’t Matter Why

Silversun Pickups - It Doesn't Matter WhyDe Amerikaanse band Silversun Pickups heeft zijn naam al geruime tijd gevestigd in het indie rock circuit. Ze kwamen onlangs met fijn nieuws: het nieuwe album ‘Widow’s Weeds’ gaat op 7 juni verschijnen! De eerste single van dat nieuwe album is het opzwepende ‘It Doesn’t Matter Why.’ Voetjes van de vloer!

Het nieuwe album gaat over de wedergeboorte van de band, ze zijn een nieuwe weg ingeslagen en willen dit graag laten horen. Hiervoor zijn ze de studio ingedoken met Butch Vig (Nirvana, Sonic Youth, Smashing Pumpkins).

Het eerste wapenfeit is een opzwepende en zeer intense indie rock track over het verlangen naar menselijke connecties. Al na slechts tien seconden geluisterd te hebben was ik verkocht! Het ritme van dit liedje wist mij te betoveren, voordat ik het wist stond ik door de woonkamer te stuiteren. Dit is echt een bonk heerlijke energie!

Dit liedje weet met gemak te overtuigen, kijken wat het album ons gaat brengen!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

2 Comments on “Silversun Pickups – It Doesn’t Matter Why”

  1. Het was even wennen inderdaad maar ik sta te popelen om het nieuwe album te luisteren.

  2. Inderdaad, nog een klein maandje wachten en dan is het album uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.