Sleaford Mods – Kebab Spider

Jason Williamson en Andrew Fearn uit Nottingham, Sleaford Mods, hebben weer een nieuwe plaat uitgebracht: ‘Kebab Spider’. Weer dat lekkere “East-Midlands”-accent van Williamson en de minimalistische sound van Fearn. Britser dan dit krijg je het niet als je het mij vraagt!

English Tapas verscheen twee jaar geleden, hoog tijd om een nieuw album uit te brengen. En dat gaat ook gebeuren op 22 februari met de release van Eton Alive. Als voorproefje verscheen deze week deze nieuwe single. Het is weer een super combinatie van rap, electronic en post-punk, het bekende recept van dit duo.

Niet alleen de sound en het lekkere Britse accent maken deze band zo goed, de teksten zijn ook zeer maatschappij kritisch. Williamson heeft er het volgende over te vertellen (via Stereogum):

“The accumulation of torment for those that refuse to capitalize solely through mediocre channels and as a result are ejected back onto the concrete. Obscure and under the horror as a giant spider crawls out the crown of their small portion of street meat.”

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.