Spitfire – Get Out

Spitfire - Get OutDe Belgische band Spitfire produceert zeer aanstekelijke groove-rock. Recentelijk brachten zij de nieuwe single ‘Get Out’ uit, en ja, dat gaat dus niet zo makkelijk. Het is een oorwurm die er na slechts een luisterbeurt niet meer uit wil komen, verdomd lekker!

Het debuutalbum van deze Antwerpse band dateert uit 2017 en werd zeer goed ontvangen. Wellicht dat je de bandnaam al eens eerder hebt gehoord, dat kan want ze hebben muziek gemaakt die in de Vlaamse serie Crimi Clowns te horen was. Dit nieuwe liedje is tevens de aankondiging van Spitfire’s nieuwe EP, deze zal in mei van dit jaar worden uitgebracht.

Met deze nieuwe single wisten ze mij binnen no-time door de kamer te laten stuiteren, wat een bonk heerlijke energie! Het heeft wat weg van Franz Ferdinand gemixt met wat invloeden van Muse, een zeer fijne combinatie. Deze mannen weten hoe je rock moet laten klinken!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.