Stuart Mavis – Ocean

De jonge Groningse zanger Stuart Mavis heeft zijn nieuwe single ‘Ocean’ gedropt. Het is de eerste single van zijn nieuwe EP die begin 2018 gaat verschijnen. Zijn songs worden omschreven als een mix tussen Kendrick Lamar en The Beatles. Mavis staat dit jaar voor de achtste (!) keer op Eurosonic.

Zijn nieuwe single neemt je mee naar verre oorden met parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Ideaal om te draaien tijdens de koude en gure januari dagen. Zo op het eerste oog denk je dat het alleen maar gaat over een grote plas water, maar schijn bedriegt…

“Het gaat over een man die tijdens het rijden geteisterd wordt door waanbeelden”, aldus Mavis. Niet de eerste gedachte die bij mij opkwamen tijdens het luisteren van het nummer. Ik had toch echt dat zomerse gevoel en dat kwam mede door de fijne trompet die door Jurgen Scholtanus wordt bespeeld. Ondanks de ietwat zware betekenis is dit absoluut geen depressief nummer, het luistert prima weg. De wat zwaardere teksten combineren met een luchtig klinkende plaat is ‘m goed gelukt!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.