Tame Impala – Borderline

Tame Impala - BorderlineDe band rondom Kevin Parker heeft dan eindelijk nieuwe muziek uitgebracht halverwege april met ‘Borderline’. Eerder verscheen de single ‘Patience’ al om ons lekker te maken. Ook ditmaal heeft Parker alle instrumenten en zang voor zijn rekening genomen, live natuurlijk begeleid door een puike band. De band staat dit jaar op Pukkelpop (17-08) en Lowlands (18-08).

‘Patience’ vond ik niet echt opmerkelijk, maar deze nieuwe track juist wél! Een nummer dat echt past bij Tame Impala: dromerige zang,  lekkere synthesizers, een puike basgitaar en strakke drums maken van dit liedje er eentje waar je “u” tegen mag zeggen. Dit is een onvervalste oorwurm die het zeer goed gaat doen op de radio de komende periode. Dat zal zet zo zijn op het aanstaande festivalseizoen, lekker genieten van dit liedje met een pilsje in de hand en de warme zonnestralen op je hoofd.

Nog mooier nieuws is de aankondiging van een nieuw album deze zomer! Dat zal ongetwijfeld genieten gaan worden.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.