TaxiWars – Sharp Practice

TaxiWars - Sharp PracticeMet de nieuwe single ‘Sharp Practice’ brengen dEUS frontman Tom Barman en saxofonist Robin Verheyen samen jazz met rockintensiteit en late 80s hiphop. Op 6 september gaat het nieuwe album “Artificial Horizon” verschijnen. Deze nieuwe track is het allereerste voorproefje, het smaakt naar meer!

Fijn dat dat de dEUS frontman tijd heeft gevonden om rock en jazz te combineren samen met saxofonist Robin Verheyen. Het eerste resultaat is de energiek groovende single ‘Sharp Practice’, een verdomd goede oefening als je het mij vraagt!

Het is rock, jazz met een vleugje hiphop zoals wij die kennen uit de jaren ’80 van o.a. Grandmaster Flash & The Furious Five en Big Daddy Kane. Deze nieuwe single klinkt zowel nostalgisch als futuristisch, het weet de genres moeiteloos te combineren. Het is gaaf om te horen dat jazz, rock en hiphop zo goed bij elkaar passen.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.