The Petal Falls – Give a Little Love

Met het uitbrengen van de vierde langspeler The Rhythm Train is de Britse band The Petal Falls lekker bezig. Op dit fijne album staat de heerlijke jaren ’80 track ‘Give a Little Love’, en dat is precies wat deze band ons brengt! Heerlijke vocalen, lekkere drums, gitaren én een jaren ’80 sound.

Wat is het toch met de maand februari en liedjes over de liefde? The Petal Falls laten hier ons ook over nadenken: “I’m not asking for much just a little of your lovin’ touch”. Een ietwat duister en verontrustend liedje over het leven op straat voor een jonge meid.

The Petal Falls brengen dit nummer met een catchy refrein en een heerlijke sound die zo uit de 80’s lijkt te komen. Voor dat decennium blijf ik een zwak houden, vooral als er een saxofoon te horen. Wat wil het geval? Op deze track speelt dit geweldige instrument een grote rol, om verliefd op te worden!

Dit nummer gaat met gemak een oneindig aantal keer op repeat, zo verliefd ben ik op deze nieuwe single.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.