The Revivalists – All My Friends

Na het grote Amerikaanse succes met Men Amongst Mountains (2015) werd het een beetje stil rondom de rockband The Revivalists uit New Orleans. De stilte is inmiddels doorbroken met de komst van de nieuwe single ‘All My Friends’.

De rustige start (met een lekker orgel) is slechts van korte duur, alle toeters en bellen worden uit te kast getrokken om je te overtuigen. Dat overtuigen lukt ze verdomd goed, ik was na één luisterbeurt al verkocht!

De track gaat over het feit dat vriendschap vele malen sterker is dan liefdesverdriet, dus niet treuren maar met je vrienden op stap gaan! Naast de rock is er ook een vleugje soul te herkennen dankzij de opzwepende piano en de blazerssectie. Volgens de band is dit het nieuwe hoofdstuk waar ze met alle vertrouwen aan gaan beginnen.

Er is jaren getoerd met het nieuwe materiaal om het uitgebreid te testen en natuurlijk te “fine-tunen”. Alles om het nieuwe materiaal zo goed mogelijk af te leveren. Nu is de band helemaal klaar om met een fonkelnieuw album te gaan komen dit najaar! Iets waar ik al naar uit kijk.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.