Ward gaat los!

Op donderdagavond mag ik mijn programma “Ward gaat los!” uitzenden bij omroep Maas en Mergelland in Margraten. Tijdens dit programma wordt er onwijs veel aandacht besteed aan de nieuwe alternatieve muziek.

Elke week ga ik opzoek naar de nieuwe uitgebrachte liedjes en albums en mijn keuze hoor je gedurende het programma langskomen. Ook aan de de wat oudere alternatieve muziek uit de jaren ’80 en ’90 wordt gedacht. Denk aan bands als Joy Division, The Smiths, Visage, Talking Heads, Temple of the Dog enz. Het programma is elke donderdagavond te beluisteren tussen 20 en 22 uur, zeker de moeite waard om eens te luisteren. Alternatieve muziek verdient ook de aandacht van jou!

Het programma bevat ook enkele vaste items:

  • Alternative Choice: een past uitgebrachte track die onze aandacht verdient.
  • Wards PrivĂ© Moment: elke week deel ik een van mijn guilty pleasures.
  • Wards Top Favoriet: elke week draai ik mijn meest gedraaide liedje van de week.
  • Heet van de naald: de best uitgebrachte track van de week.