Wolf & Moon – Situations

Wolf and Moon - SituationsYes! Er is weer nieuw werk van het Nederlands/Duitse duo Wolf & Moon! Stefany en Dennis maken samen dromerige indie folk met elektronische elementen, zo bewees het debuutalbum “Before It Gets Dark” wel. Nu is er dus de gloednieuwe single ‘Situations’ uitgebracht als voorloper van het nog te verschijnen tweede album.

Dit duo wist mij begin dit jaar omver te blazen met de eerste langspeler, lang heeft dat album in zijn geheel door het huis gegalmt. Ik kreeg er maar geen genoeg van, nu de nieuwe single uitgekomen is, draai ik alle werk weer van voor tot achter.

De dromerige en sublieme zang wordt ook hier bijgestaan door heerlijke elektronische elementen én niet te vergeten de heerlijke basriff. Deze tilt dit liedje naar een ongekend fijn niveau, je wilt alleen maar meer! Tekstueel gezien is het een liedje vol positiviteit waardoor jij je beter gaat voelen, maar je blijft wel met beide benen op de grond staan.

Zodra er meer bekend is over het nieuwe album, lees je het hier vanzelf!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.