Tors – Happy Enough

Het jaar 2023 bracht Tors uit Devon (UK) veel goeds: airplay op BCC Radio 1 en Radio 2 en spelen in het voorprogramma van o.a. Tom Walker, Cian Ducrot en Sam Ryder. Recent brachten zij de nieuwe single ‘Happy Enough’ uit. Een single met sterke teksten, heerlijke melodieën en puike samenzang .

De band bestaat uit de broers Matt en Theo Weedon en Jack Bowden.  Beide broers waren vooral achter de schermen bezig alvorens Glassnote Records ze opmerkte en een platencontract aanbood in de zomer van 2023.  Muzikaal is het een prettige mix van herkenbare melodieën, heerlijke samenzang én sterke teksten.

Deze nieuwe single gaat over de gevaren van het nastreven van geluk, dat soms ten koste gaat van andere zaken. Het najagen van een gevoel dat niet altijd haalbaar is, is niet vol te houden. Snelle oplossingen moeten voor geluk zorgen, maar dat werkt vaak averechts. Geluk is, volgens de band, een deel van wat het leven echt de moeite waard maakt en net als de rest in het leven duurt het niet voor altijd…

Tors is een mix van Mumford & Sons, Mighty Oaks en The Lumineers, laat je verrassen door hun heerlijke folky sound!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.