Feeder – Lost In the Wilderness

De rockband Feeder (Newport, Wales) heeft sinds 1991 al een hele reputatie opgebouwd. Er verschenen maar liefst 11 studio albums en 43 singles, deze maand is de nieuwste single ‘Lost In the Wilderness’ verschenen.  Een fijn voorproefje voor het nog te verschijnen album Black / Red, dat op 5 april het levenslicht zal zien.

De maand februari staat ook bij Feeder een beetje in het teken van Valentijnsdag, de nieuwe track is een verkenning van liefde en verlangen. De emotie is duidelijk hoorbaar in de tekst en de rauwe sound doet daar een flinke schep bovenop.

Grant Nichols (zanger/gitarist) omschrijft deze track als een krachtig en opbeurend nummer, maar doordrenkt van een onderliggende melancholie. Treffender is deze track niet te omschrijven. Het verlangen naar liefde en de complexiteit ervan spreekt luisteraars over de hele wereld aan.

Nog even geduld tot 5 april, dan krijgen wij de rest van het album te horen, zeer benieuwd wat ons dat gaat brengen!

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.