Wolf & Moon – Getaway

Wolf & Moon (album artwork)Dromerige indie folk wordt door Wolf & Moon prachtig gecombineerd met elektronische elementen. Nederlands/Duitse duo verteld hedendaagse nomaden-verhalen en heeft dit jaar het debuutalbum Before It Gets Dark uitgebracht. ‘Getaway’ is een van de meest verslavende liedjes van dit moment.

Het album is aan het begin van het jaar al verschenen, maar krijgt vanaf mei pas aandacht in Nederland. Soms duurt het even voordat prachtige muziek boven komt borrelen. Stefany en Dennis vormen samen dit duo en zijn al in heel wat landen geweest om optredens te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan Amerika, Australië, Ierland, Polen, Frankrijk en natuurlijk Nederland.

De muziek van dit duo is het resultaat als je de sound van Angus & Julia Stone in de blender stopt met die van The XX. Het is lekker zacht voor de oren, maar spannend genoeg om je verslaafd te maken. Na het luisteren van ‘Getaway’ wil je het liefst op avontuur gaan, dat is precies de intentie van deze track: “You know I wanna / You know I wanna / Get away with you.”

Het albums is overigens hier te beluisteren.

Deel dit bericht

About Ward

Radioman, geschiedenisdocent en professioneel verslaafd aan muziek. Kan geen dag zonder muziek om zich heen. Deze passie laat hij op de radio horen en is hier te lezen.

View all posts by Ward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.